Toyota oktoobris taas võitmatu

Tõnu Tramm 04. november 2004, 09:51

Oktoobri uute sõiduautode müügis oli 174 autoga taas müüduim automark Toyota ning Corolla 84 autoga konkurentsitult müüduim auto.

Kokku müüdi Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu andmetel oktoobris 1368 uut sõiduautot, mida on 86 autot vähem kui möödunud aastal samal ajal. Võrreldes tänavuse aasta septembriga oli müük siiski enam kui saja auto võrra suurem.

Müüduim automark oli 174 sõiduautoga Toyota, talle järgnes 137 autoga Renault, kolmas 106 autoga Honda. Müüduim auto oli 84 autoga Toyota Corolla, teisel kohal 59 autoga Renault väikeautode paar Clio/Thalia, kolmas Honda maasturitepaar CR-V/HR-V.

Ehkki pärast maid on uute sõiduautode müük võrreldes möödunud aastaga väikeses miinuses, on aasta kokkuvõttes müük siiski suurem. Mullu müüdi 10 kuuga 13 408 uut sõiduautot, tänavu on see number juba 13 914.

Tarbesõidukeid müüdi oktoobris 261, edasi piiri taha rändas 67 sõidukit. Seega müüsid meie uute sõidukite müüjad oktoobris koos tarbesõidukite ja re-ekspordiga 1629 uut sõidukit, mida on umbes poolsada autot vähem kui mullu samal ajal.

Uute sõiduautode müügist saab täpsema ülevaate homse Äripäeva autorubriigist, tarbesõidukite müügist aga teisipäevasest transpordirubriigist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing