Camouflage?i kontsert meelitab välisriikide fänne Tallinna

ÄP 05. november 2004, 00:00

Kontserdile on oodata suurt hulka fänne välismaalt neist enim on tulemas Lätist, Soomest, Rootsist ja Inglismaalt.

14. novembri õhtul saab Club Hollywoodist tõeline kontserdipaik ? pannakse üles suur lava, võimas heli ja valgus. Täispikal kontserdil esitab Camouflage paarkümend lugu oma repertuaari parimast osast. Nende hulgas kuuleb nii elektroonilise popmuusika klassikaks saanud hitte kui ka viimase albumi ?Sensor? materjali. Pole välistatud, et Tallinna kontserdi käigus esitavad muusikud ka täiesti uusi lugusid.

Camouflage loodi 20 aasta tagasi. Ansambli esimene singel ?The Great Commandment? saavutas fantastilise edu üle kogu maailma. Oma pika ja eduka karjääri jooksul on bänd lasknud välja kuus stuudioalbumit. Viimane nendest ? ?Sensor? ? maandus Eesti plaadimüügiedetabelites kuuendale kohale.

Club Hollywoodis toimuval kontserdil soojendab Camouflage?ile publikut Rootsi sündipoptrio Love|Less. Enne ja pärast bändide esinemist mängivad temaatilist muusikat DJd. Club Hollywoodi uksed avatakse publikule 14. novembril kell 20.30.

Piiratud kogus pileteid hinnaga 250 krooni on müügil Piletilevi ja Piletipunkti müügikohtades, Statoili teenindusjaamades ja internetis aadressil www.piletilevi.ee. Kohapeal maksab pilet 295 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing