• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Camouflage?i kontsert meelitab välisriikide fänne Tallinna

  Kontserdile on oodata suurt hulka fänne välismaalt neist enim on tulemas Lätist, Soomest, Rootsist ja Inglismaalt.
  14. novembri õhtul saab Club Hollywoodist tõeline kontserdipaik ? pannakse üles suur lava, võimas heli ja valgus. Täispikal kontserdil esitab Camouflage paarkümend lugu oma repertuaari parimast osast. Nende hulgas kuuleb nii elektroonilise popmuusika klassikaks saanud hitte kui ka viimase albumi ?Sensor? materjali. Pole välistatud, et Tallinna kontserdi käigus esitavad muusikud ka täiesti uusi lugusid.
  Camouflage loodi 20 aasta tagasi. Ansambli esimene singel ?The Great Commandment? saavutas fantastilise edu üle kogu maailma. Oma pika ja eduka karjääri jooksul on bänd lasknud välja kuus stuudioalbumit. Viimane nendest ? ?Sensor? ? maandus Eesti plaadimüügiedetabelites kuuendale kohale.
  Club Hollywoodis toimuval kontserdil soojendab Camouflage?ile publikut Rootsi sündipoptrio Love|Less. Enne ja pärast bändide esinemist mängivad temaatilist muusikat DJd. Club Hollywoodi uksed avatakse publikule 14. novembril kell 20.30.
  Piiratud kogus pileteid hinnaga 250 krooni on müügil Piletilevi ja Piletipunkti müügikohtades, Statoili teenindusjaamades ja internetis aadressil www.piletilevi.ee. Kohapeal maksab pilet 295 krooni.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Lääne-Viru suurpõllumehe seakasvatuse pankrotipessa jäi 1,22 miljonit eurot
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.