4. november 2004 kell 6:37

EE: Poom rahastab Männiku staadioni ümberehitust

Eesti jalgpallikoondise esiväravavaht Mart Poom rahastab Männiku staadionil jalgpalli treeningkeskuse väljaehitamist, kirjutas Eesti Ekspress.

Mihkel Uiboleht Eesti Jalgpalliliidust ütles, et treeningkeskus on valmimisjärgus: 'FC Flora, kes seal looduslikul murul iga päev treenis, toetas uuendamist poole miljoni krooniga. Jalgpalliliidu panus on kunstmuru, eks liidul ole ka vaja baasi laiendada. Poom toetab asja samuti majanduslikult.'

Ekspressi andmetel on kaalutud ka võimalust siduda jalgpalli treeningkeskus Erki Noole Kergejõustikukooliga. Kooli tegevjuht Art Arvisto selgitas, et mõnda aega tagasi oli sellest Noolega juttu. 'Mõte käis siis pigem selle nurga alt, et tahaks lastele pakkuda mitmekülgsemat ettevalmistust.'

Hetkel kuum