• Jaga lugu:

  EE: Poom rahastab Männiku staadioni ümberehitust

  Eesti jalgpallikoondise esiväravavaht Mart Poom rahastab Männiku staadionil jalgpalli treeningkeskuse väljaehitamist, kirjutas Eesti Ekspress.

  Mihkel Uiboleht Eesti Jalgpalliliidust ütles, et treeningkeskus on valmimisjärgus: 'FC Flora, kes seal looduslikul murul iga päev treenis, toetas uuendamist poole miljoni krooniga. Jalgpalliliidu panus on kunstmuru, eks liidul ole ka vaja baasi laiendada. Poom toetab asja samuti majanduslikult.'
  Ekspressi andmetel on kaalutud ka võimalust siduda jalgpalli treeningkeskus Erki Noole Kergejõustikukooliga. Kooli tegevjuht Art Arvisto selgitas, et mõnda aega tagasi oli sellest Noolega juttu. 'Mõte käis siis pigem selle nurga alt, et tahaks lastele pakkuda mitmekülgsemat ettevalmistust.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.