• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kõik möödub kord

  Sedapuhku pole ajalooline järjepidevus ennast õigustanud. Kunagise eliitrestorani nime all tegutseb praegu hämaravõitu söökla, mille restoranist ainult hinnad alles jäänud. Ainus, mis kõrgtasemel restorani meenutab, on teenindus ? olime tühjas saalis ainsad külastajad ja saime kelneri täieliku tähelepanu.
  Põdralihasupi tellimine jäigi kõige erutavamaks hetkeks. Kui supp toodi, polnud tast enam nii palju rõõmu ? tavaline tugevamaitseline lihasupp. Ka teine sissejuhatav roog, marineeritud silmud, polnud oma 85kroonist hinda väärt, konservikarbist tulevad samasugused.
  Aga loomaliha veinikastmes ja grillitud seafilee olid veelgi viletsamad: erakordselt tuimad lihatükid hädapärase garneeringuga, pealegi oli sealiha lisandit ratatouille?i nii vähe, et seda poleks põhjust menüüs eraldi mainida.
  Kuidas liha sellise maitsekaotuseni on viidud, jäi mulle arusaamatuks. Mõnikord päästab lõuna magus lõpp, aga midagi ahvatlevat Du Nordi menüü ei pakkunud, oli tavaline valik, pigem pubi- kui restoraniroad.
  Restoraniruum oli hämar, aga mitte hubane, pigem lihtsalt kehvalt valgustatud, üldmulje kõle ja kehvavõitu.
  Kui ennast lahkuma seadsime, tulid järgmised külastajad, neiu ja noormees. ?Mõtle, kui see noormees on neiu esimest korda välja kutsunud ja juhtuvad nüüd sellisesse restorani ? kas see neiu enam teine kord selle noormehega kuhugi minna tahabki,? oli mu kaaslane noorte pärast mures.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rapsimine ei aita, olgu alfa või oomega
Ärgem sattugem koroonaviiruse omikroni tüvest paanikasse. Eesmärk ei tohi olla selle lõpuni eemal hoidmine, vaid tüve leviku takistamine, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ärgem sattugem koroonaviiruse omikroni tüvest paanikasse. Eesmärk ei tohi olla selle lõpuni eemal hoidmine, vaid tüve leviku takistamine, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Lääne-Viru suurpõllumehe seakasvatuse pankrotipessa jäi 1,22 miljonit eurot
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.
Kohus lõpetas aasta põllumehe tiitliga pärjatud Lääne-Virumaa põllumajandusettevõtja Indrek Klammeri OÜ Kupna Mõis pankrotimenetluse lõpparuande kinnitamisega, seakasvatusega tegelenud ettevõtte võlausaldajatel jäi kokku saamata 1,22 miljonit eurot.