Parimaks administraatoriks sai Kadri Liho luksushotellist St. Petersbourg

05. november 2004, 15:33

2004. aasta parimaks administraatoriks sai Kadri Liho luksushotellist St. Petersbourg, teatas tema tööandja.

Kinnine võistlus toimus Domina Ilmarine Hotellis. Võistlustulle läksid vaid hotellide parimad administraatorid, kelleks olid tänavu valitud Merle Schmidt Domina City Hotellist, Gaidi Kasik Scandic Palace Hotellist, Kadri Liho St. Petersbourg Hotellist, Ants Norak Reval Olümpia Hotellist ja Merili Pihlamäe Reval Park Hotellist.

Võistlejaid hindasid Peter Knoll (Schlössle Hotell St. Petersbourg Hotell), Imre Sooäär (Pädaste Mõis), Jason Barry (Inside Marketing), Jane Tiro (Domina City Hotell), Kristel Viididng (AICR) ja Eeva Beres (2003 võistluse võitja, Domina Ilmarine Hotell).

Tänavu valiti aasta parimat administraatorit juba kolmandat korda. Võistlust organiseerib Rahvusvahelise Vastuvõtutöötajate Assotsiatsiooni (ACIR) Eesti esindus.

Kadri Liho esindab Eestit jaanuaris toimuval rahvusvahelisel võistlusel, mis toimub ?veitsis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing