Schibstedil kõigi aegade parim kolmas kvartal

05. november 2004, 13:18

Norra suurim meediakontsern Schibsted teatas, et kolmandas kvartalis kasvas kontserni kasum 66% tänu käibe ja reklaamimüügi kasvule.

Schibstedi kasum enne makse oli 169 miljonit Norra krooni võrreldes 96 miljoni Norra krooniga läinud aasta kolmandas kvartalis. Kvartali puhaskasum oli 118 miljonit Norra krooni võrreldes läinud aasta sama perioodi 71 miljoniga.

Käive oli 2,3 miljardit Norra krooni võrreldes läinud aasta sama perioodi 2,0 miljardi Norra krooniga.

Tegemist on kontserni kõigi aegade parima 3. kvartali tulemusega, ütles kontserni juht Kjell Aamot.

Tegevuse kohta Balti riikides kirjutab Schibsted, et tulemus oli läinud aasta sama perioodiga võrreldes nõrgem peamiselt nõrga reklaamitulu tõttu. Tulu enne intresse, makse ja amortisatsiooni (EBITA) oli kolmandas kvartalis 2 miljonit Norra krooni võrreldes 3 miljoni Norra krooniga läinud aasta samal perioodil. Käive kasvas läinud aasta 3. kvartali 65 miljonilt Norra kroonilt 75 miljonile kroonile.

Eestis kuuluvad Schibstedi kontsernile 50% Ajakirjade Kirjastuses, mis muuhulgas annab välja Kroonikat, ning 50% SL/Õhtulehes. Täielikult kuuluvad Schibstedile AS Postimees, Kroonpress, Kanal 2.

Schibstedi kontserni kuuluvad Rootsi ja Norra päevalehed Svenska Dagbladet ja Aftenposten andsid 3. kvartalis veel kahjumit, samas Norra suurim päevaleht Verdens Gang ja Rootsi Aftonbladet olid tugevas plussis, teatas firma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing