• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arvutitootmine kasvab jõudsalt

  1999. aasta oktoober oli viimaste aastate edukaim oktoobrikuu arvutitootjaile, TOPi esikolmikul on tootmine oluliselt kasvanud, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi. Esikohal on Microlink ? 1615 arvutiga, järgneb Ordi 795 ja K-Arvutisalong 230 arvutiga.
  12 firmat tootsid oktoobris kokku 3482 arvutit. Kolm tootjat ? Skriining, HNS ja USEsoft ? oma andmeid ei avalikustanud.
  Hetkeseis: Arvutite tootmine on viimasel kolmel aastal kasvanud ligikaudu 30 protsenti aastas ja praegu pannakse kuus kokku umbes kaks korda rohkem arvuteid kui viis aastat tagasi. Tänavu septembris toodeti kokku 7596 arvutit.
  Kolme suurima ? ML Arvutite, Ordi ja K-Arvutisalongi ? käes on 77 protsenti turust: ML Arvutid pani kokku 2701, Ordi 2045 ja K-Arvutisalong 1170 arvutit. Sülearvutite tootmiselt on esikohal Ordi.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.