Peeter Raidla • 10. november 2004 kell 10:30

Allan Martinson: Oskando potentsiaali ja meie investeeringu suhe on väga hea

Telemaatikaseadmeid tootvas ettevõttes Oskando osaluse omandanud Allan Martinson hindas firma potentsiaali ja investeeringu suhet üliheaks.

'Ma küll ei tahaks praegu mingeid prognoose teha, mis Oskandoga edasi hakkab juhtuma, kuid eks iga äri eesmärk on seda suuremaks muuta,' tõdes Martinson. 'Me nägime huvitava potentsiaaliga firmat, kus töötavad head insenerid ja kellel on head tooted, mida on aga müüdud palju halvemini, kui need meie meelest väärt on. Oskandol on ka Vene suunal üsna head eksportkokkulepped, mis ei ole veel päriselt käivitunud. Seega me näeme ostetud ettevõttes tugevat potentsiaali. Ning selle potentsiaali ja investeeringu suuruse suhe on meie arvates väga hea. Samas on aga tegu ikkagi väikese ettevõttega. Seda, mis sellest kujuneb, näeme alles mõne aasta pärast. Kohvipaksu pealt ma ei tahaks ennustama hakata. Kindlasti on meil oma lähema tuleviku plaanid ettevõtet suurendada ja parandada, kuid mis saab Oskandost viie aasta pärast, ma praegu küll öelda ei oska.'

Hetkel kuum