• Jaga lugu:

  Eesti euromündi kavandeid saab näha alates reedest

  Eesti euromündi finaaltööd avalikustatakse sel reedel Rotermanni soolalaos avatavalt näitusel.

  12. novembril avatakse Rotermanni soolalaos tunnustatud fotokunstniku Claudio Hilsi näitus ?Euro valmimine: ideest teostuseni?, mis on kunstiline fotodokumentatsioon Euroopa ühisraha sünnist. Näituse raames tutvustatakse esmakordselt Eesti euroraha kujunduskonkursi kümmet parimat tööd.
  Eesti euromündi rahvusliku külje kavandikonkursi ?ürii kinnitas täna, et valitud on kümme finaaltööd, mis lähevad detsembri alguses avalikule hääletusele, selgitamaks välja parim kavand, mis hakkab kaunistama Eesti euromündi esikülge. Kümme finaaltööd tulevad esmaesitlusele fotonäituse avamisel ning inimestel on võimalik nendega Rotermanni soolalaos tutvuda kuni 5.
  detsembrini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.