Peeter Raidla • 10. november 2004 kell 10:46

Eesti euromündi kavandeid saab näha alates reedest

Eesti euromündi finaaltööd avalikustatakse sel reedel Rotermanni soolalaos avatavalt näitusel.

12. novembril avatakse Rotermanni soolalaos tunnustatud fotokunstniku Claudio Hilsi näitus ?Euro valmimine: ideest teostuseni?, mis on kunstiline fotodokumentatsioon Euroopa ühisraha sünnist. Näituse raames tutvustatakse esmakordselt Eesti euroraha kujunduskonkursi kümmet parimat tööd.

Eesti euromündi rahvusliku külje kavandikonkursi ?ürii kinnitas täna, et valitud on kümme finaaltööd, mis lähevad detsembri alguses avalikule hääletusele, selgitamaks välja parim kavand, mis hakkab kaunistama Eesti euromündi esikülge. Kümme finaaltööd tulevad esmaesitlusele fotonäituse avamisel ning inimestel on võimalik nendega Rotermanni soolalaos tutvuda kuni 5.

detsembrini.

Hetkel kuum