Käsirelvade aeg on Eestis läbi

Hanno Kirikal 11. november 2004, 00:00

Vastukaja 5. novembril ilmunud artiklile ?Safe Action tähistab püstolite teist lainet?

Firma Jahipaun käive ei ole tõusnud relvade suurema müügi tõttu, vaid tänu õigeaegsele ümberprofileerumisele. Relvapoest, mis asus Pirital TOPi keskuses, on saanud väike edukas kalastus- ja jahitarbeid müüv kauplustekett. Kogukäibest on relvade ja padrunite osa 20?27%. Samas toome sisuliselt kogu selle kauba ise Eestisse, oleme selliste kaubamärkide nagu Sauer ja Walther esindajateks Eestis. Iga firma on erinev, näiteks Cityseci tegevus on paljuski suunatud riigihangetele ja ilutulestikule, meil seevastu jae- ja hulgimüügile.

Samas ei ole ma absoluutselt nõus Cityseci relvapoe juhi Eduard Rikkasega, kes loodab suurt turgu halli passi omanikelt. Käsirelvade aeg on Eestis sisuliselt läbi, kuivõrd relvade suurele müügile ei järgnenud tiirude, laskeklubide ja relvainstruktorite tekkimist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing