Lisaeelarve annab raha koolimajadele

ÄP 11. november 2004, 00:00

Riigikogu kiitis eile heaks 2004. aasta lisaeelarve, mille tulude maht on 838,26 miljonit krooni ning kulude maht 1,033 miljardit krooni.

?Eesti ei ole mingil juhul loobunud konservatiivsest eelarvepoliitikast ega tee seda minu ministriksoleku ajal kindlasti,? kummutas rahandusminister Taavi Veskimägi opositsiooni kriitikat.

Täiendavad kulud on 2004. aasta lisaeelarves planeeritud investeeringuteks haridusse, keskkonda (Keskkonnainvesteeringute Keskuse investeeringud ja laev EVA 316), välissuhtlusse (Prantsusmaa, Venemaa ja Ukraina saatkond), riigikaitsesse ja piirivalvesse, teehoidu ja sotsiaalhoolekandesse. Täiendavalt saavad 50 miljonit krooni kohalikud omavalitsused. 20 miljonit krooni suundub Maaelu Edendamise Sihtasutusele kevadiste ikalduskahjude kompenseerimise katteks. 70,5 miljonit krooniga omandab riik osaluse Lilleküla staadionikompleksis. Pensionikassa tulevase defitsiidi katteks suundub reservi üle 500 miljoni krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing