• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna linnavalitsus kavandab ametite ümberstruktureerimist

  Tallinna Linnavalitsus kuulas tänasel istungil ära linna ametite funktsioonide ning juhtimisstruktuuride muutmise ettepanekud.

  Linnavalitsust otsustas samas nõustuda töörühma poolt välja pakutud struktuurimuudatustega.
  Nii näeb tööruhma kava ette kommunaalameti ning transpordi- ja keskkonaameti restruktureerimise kolmeks ametiks - keskkonnaametiks, transpordiametiks ning teedeametiks. Lisaks viiakse munitsipaalpolitsei Tallinna tuletõrje- ja päästeametist koosseisust üle loodavasse keskkonnaametisse. Säästva arengu ja planeerimise amet (SAPA) nimetatakse ümber linnaplaneermise ametiks, osa SAPA ametikohti viiakse aga üle loodavatesse keskkonnaametisse ja teedeametisse.
  Kava kohaselt jõustuvad struktuurimuudatused 1. jaanuarist 2005.
  Töörühm oli veel seisukohal, et otstarbekas ja reaalne on Tallinna tuletõrje- ja päästeameti funktsioonid alates 1. jaanuarist 2005 riigile üle anda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.