• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Millised liigutused reedavad närvilisust?

  Viis aastat tagasi kirjutas Äripäev etiketi-rubriigis neist liigutustest, mis reedavad, et inimene on närviline. Ja need on järgmised: ristatud käed ja jalad; raamatute või paberite surumine vastu rinda; roidunud, justkui kokkuvajunud poos; tooliserval kui õrrel istumine; käte ringutamine; jalgadega toksimine; jala õõtsutamine; sõrmedega trummeldamine; küünte närimine ja küünte puhastamine; käevõrude, kõrvarõngaste, käekellade, kettide, mansetinööpide näppimine; juuksesalgu näppimine või keerutamine; kirjaklambritega mängimine; sulepeaga koputamine või selle klõpsutamine; rääkimise ajal käega suu katmine; toolil kõikumine; sage sügamine; sage köhatamine; sage silmade pilgutamine; prillide kergitamine ninal; müntide kõlistamine taskus; lipsu sättimine; käed taskus.
  Hetkeseis: Viis aastat on liiga lühike aeg, et inimeste käitumises midagi oluliselt muutuks ? närvilise inimese tunneb ka täna samade tunnuste järgi ära.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.