• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ristiisa elab edasi!

  Oli see nii või ei olnud, kuid Tartu on kuulsa maffiamehe jäädvustanud südalinnas asuva Ristiisa-nimelise pubiga.
  Õlut näivad maffiamehed olevat armastanud, seda on Ristiisas õige suur valik. Muu hulgas kange, pinnakääritusega valmistatud Belgia õlu, Inglismaa ?okolaadiõlu ja muidugi Itaaliat esindav Birra Moretti, kui nimetada vaid mõned silmahakanud iseäratsejad. Ja koduleheküljel lubatakse, et pubi pakub Alphonso lemmikroogi ? vaevalt, et ta Korravalvuri Kartulikoori või Tervisesalatit armastas, Ribid Ristiisa Köögist sobiksid talle kindlasti paremini. Rahul oleks võinud maffiamees olla ka täidetud karbonaadi ja piprapihviga ? suurepäraselt valmistatud mahlakad lihatükid, lisandiks sai juurde veel hapukapsast. Tursamaksasalat ega hart?oogi ei paneks meest püstolit välja tõmbama, koogist rääkimata ? Tartu tase on üldse magusa osas kõrgem kui Tallinnas, tundub mulle.
  Kuidas pubi seestpoolt välja näeb, teab ju igaüks, siinne on natuke suurem ja ehk natuke värvikam kui mõni muu, sellel pühapäevasel lõunaajal ka natuke vaiksem, aga pühapäeviti on vist ka teised pubid suhteliselt rahulikud kohad. Väärikas Al Capone ja tema sõbrad hoiavad kõigel silma peal ? seinad on maailmamehe fotosid täis.
  Üldse võiks vanamees rahul olla oma mälestuse jäädvustamisega, isegi restoraniks nimetatud kohad ei suuda alati sellise menüü ja sellise kvaliteediga välja tulla.
  Kui piirduda ainult menüü odavama jaotusega ehk pubiroogadega, saavad ka kõhnema rahakotiga tudengid mõnikord söömas käia.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.