SLÕL: Pank vedas õppelaenuvõtjaid alt

12. november 2004, 08:33

Ühispank tegi õppelaenu võtnud noortele kingituse: tasuta pileti Genialistide kontserdile. Paraku alla 21aastaseid Amigo ööklubisse ei lastud.

Esimese kursuse tudeng Ave oli üks kümnetest nördinud tudengeist, kelle ees Amigo uks kolmapäeva õhtul kaljukindlalt suletuks jäi.

«Kolmapäeva õhtul oli Amigo ees prügikastide ümber hunnikus pileteid. Paljud viskasid need viha pärast lihtsalt minema,» kirjeldab SL Õhtulehele pettunud esmakursuslane Ave. «Tohutult rahvast jäi ukse taha. Paras jama oli. Peaaegu kõik olid ju esimese kursuse tudengid, seega alla 21aastased. Ma saan aru, et turvamees uksel tegi oma tööd ega olnud milleski süüdi. Aga kõik sõimasid ja olid jumala närvis. Pank ei mõelnud selle peale, väga vale liigutuse tegi,» kirjeldab Ave ööklubi ukse taga sündinut.

Ave oma piletit ära ei visanud ja kirjutas kohe samal õhtul panka protestikirja.

Ühispanga avalike suhete juht Evelin Allas nimetab juhtunut kahetsusväärseks. «Samasugust soodustust pakkusime meilt laenu võtnud tudengitele päev varem Tartu kontserdil, kus sujus kõik ladusalt ja kõik jäid kontserdiga rahule. Genialistide esindaja lubas, et kõik Ühispanga õppelaenukampaania raames flaieri saanud tudengid pääsevad 18. novembril Terrariumi klubis korraldatavale kontserdile tasuta.» Pank tahab noortele hukka läinud õhtu heastada.

«Kui tudeng, kes Amigo kontserdile ei pääsenud või on flaieri ära kaotanud/visanud, siis saab ta oma nime e-meili teel saata aadressile oppelaen@eyp.ee ja ta saab samuti tasuta Terrariumi kontserdile. Kõigile tudengitele, kes võisid eile vanusepiirangu tõttu kontserdist ilma jääda, saadame ka SMSi ja e-meiliga infot,» lubab Allas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing