• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Eesti Post tänavu jõulusoodustusi ei tee

  Varem on Eesti Post jõulude eel alandanud lihtkirja hinda 80 sendi võrra, 3.60 kroonini, tänavu jääb kehtima harilik hind.

  Eesti Posti väliskommunikatsioonijuht Inge Rumessen põhjendas soodustusest loobumist asjaoluga, et see pole eelnenud aastatel olulist müügiefekti andnud, kirjutab Eesti Päevaleht.
  ?Kui võrrelda detsembris saadetavate kirjade mahtu teiste kuudega, siis loomulikult on see märgatavalt suurem. Kui me oleme vaadanud detsembrikuu müügimahtu päevade kaupa, siis soodushind olulist efekti müügi osas pole andnud,? selgitas Rumessen.
  Eesti Posti selgituste kohaselt pole hind ainuke argument potentsiaalse kliendi jaoks, mis paneb teda teenust tarbima.?Kindlasti on oluline teenuse kiire, lihtne ja mugav kättesaadavus, eriti jõulude ajal, kui inimestel on kiirem kui tavaliselt,? lisas Rumessen.
  Samas märkis Rumessen, et praegu kehtivat lihtkirja tariifi 4.40 pole muudetud viimased kuus aastat, samal ajal on bensiini hind ja muude toodete-teenuste hinnad märgatavalt tõusnud.
  Kuigi Eesti Post nende jõulude ajal hinnasoodustusi klientidele ei tee, plaanib ettevõte kliente ka meeldiva uudisega üllatada. Milles üllatused seisnevad, seda Rumessen ei soovinud veel rääkida. Eelmisel aastal saadeti Eesti Posti vahendusel jõulude ajal üle seitsme miljoni kirja, mis on ligi pool miljonit rohkem kui 2002. aastal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Uus Saksa valgusfoori võimuliit rajatakse vastuolulistele plaanidele
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.
Pärast kaks kuud kestnud koalitsioonikõnelusi Saksa sotsiaaldemokraatide, roheliste ja liberaalsete vabade demokraatide vahel tuli Angela Merkelilt võimu üle võttev poliitiline liit välja esialgse leppega, mille elluviimine saab analüütikute hinnangul olema keeruline.