Ülo Toomsalu • 12. november 2004 kell 6:12

EPL: Eesti Post tänavu jõulusoodustusi ei tee

Varem on Eesti Post jõulude eel alandanud lihtkirja hinda 80 sendi võrra, 3.60 kroonini, tänavu jääb kehtima harilik hind.

Eesti Posti väliskommunikatsioonijuht Inge Rumessen põhjendas soodustusest loobumist asjaoluga, et see pole eelnenud aastatel olulist müügiefekti andnud, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Kui võrrelda detsembris saadetavate kirjade mahtu teiste kuudega, siis loomulikult on see märgatavalt suurem. Kui me oleme vaadanud detsembrikuu müügimahtu päevade kaupa, siis soodushind olulist efekti müügi osas pole andnud,? selgitas Rumessen.

Eesti Posti selgituste kohaselt pole hind ainuke argument potentsiaalse kliendi jaoks, mis paneb teda teenust tarbima.?Kindlasti on oluline teenuse kiire, lihtne ja mugav kättesaadavus, eriti jõulude ajal, kui inimestel on kiirem kui tavaliselt,? lisas Rumessen.

Samas märkis Rumessen, et praegu kehtivat lihtkirja tariifi 4.40 pole muudetud viimased kuus aastat, samal ajal on bensiini hind ja muude toodete-teenuste hinnad märgatavalt tõusnud.

Kuigi Eesti Post nende jõulude ajal hinnasoodustusi klientidele ei tee, plaanib ettevõte kliente ka meeldiva uudisega üllatada. Milles üllatused seisnevad, seda Rumessen ei soovinud veel rääkida. Eelmisel aastal saadeti Eesti Posti vahendusel jõulude ajal üle seitsme miljoni kirja, mis on ligi pool miljonit rohkem kui 2002. aastal.

Hetkel kuum