• Jaga lugu:

  If Eesti Kindlustus maksis oktoobris 37 miljonit krooni hüvitisi

  AS If Eesti Kindlustus hüvitas tänavu oktoobris 2544 kahjujuhtumit, kogusummas 37 mln krooni.

  Kümne kuuga on If Eesti Kindlustus hüvitisi välja maksnud ligi 22 000 kliendile, kokku 346 mln krooni.
  Enim kahjusid juhtub sõidukitega. Oktoobris maksis If Eesti Kindlustus vabatahtlikus sõidukikindlustuses hüvitisi 14 mln krooni, kokku 997 juhtumi puhul. Kohustusliku liikluskindlustuse hüvitisi maksis If Eesti Kindlustus oktoobris 17 mln krooni, kokku 1164 juhtumi puhul.
  Suurim ühe kahjujuhtumi hüvitis on tänavu olnud 3,4 mln krooni. Keskmine hüvitis ühe If Eesti Kindlustuse kahjujuhtumi puhul oli oktoobris 15 000 krooni.
  Tänavu oktoobris kogus If Eesti Kindlustus 86 mln krooni kindlustusmakseid, mida on 16% rohkem kui mullu samal ajal. If Eesti Kindlustus kogus tänavu kümne kuuga 818 mln krooni kindlustusmakseid, mida on eelnenud aastast 28% rohkem.
  Finantsinspektsiooni andmetel on 2004. aasta üheksa kuu kokkuvõttes If Eesti Kindlustuse turuosa 41%, see on neli protsenti suurem kui mullu samal ajavahemikul.
  If Eesti Kindlustusel on ligi 190 000 klienti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.