Res Publica koostab Reformierakonnale nõuet maksureformi muutmiseks

Villy Paimets 15. november 2004, 00:00

Reedel oli Reformierakonnale esitatav kiri alles koostamisel. Üks punkt nn viie punkti kirjast keskendub maksureformile, Res Publica tahab tulumaksumäära alandamise asemel suurendada maksuvaba tulu miinimumi.

Reedene Äripäev kirjutas, et Res Publica on tulumaksu langetamisest loobumas ning soovib selle asemel tõsta maksuvaba tulu miinimumi.

Reformierakonna esimene aseesimees, majandus- ja kommunikatsiooniminister Andrus Ansip kinnitas reede ennelõunal, et ei ole viie punkti kirjast midagi kuulnud. ?Täie kindlusega, ausõna, ei ole kuulnud,? ütles Ansip. ?Ei ole kuulnud, ei ole näinud, tänasest Äripäevast lugesin.

?Alles kolmapäeval õhtustasime peaministriga ja mingeid indikatsioone ei olnud,? lisas Ansip. ?Praegusest koalitsioonist töövõimelisemat on raske leida.?

Peaminister Juhan Parts ütles reedel Vikerraadios, et koalitsioonileppe ülevaatamine tulumaksu puudutavas osas pole välistatud. Partsi sõnul arutab Res Publica, kas loobuda tulumaksu alandamisest ja tõsta selle asemel tulumaksuvaba miinimumi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing