• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Analüüs: taibutelefonide müük neljakordistub viie aastaga

  Suuremate tehniliste võimalustega nn. taibutelefonide (smart-phone) müük võib turu-analüüsifirma Arc Group sõnul 2009. aastaks neljakordistuda.

  Kui sel aastal müüakse tõenäoliselt 27,6 miljonit taibutelefoni, siis 2009. aastal tõenäoliselt juba 125 miljonit, seisab Arc Group pressiteates.
  Mobiiltelefonide tootjad tutvustavad kõikvõimalikke uute võimalustega telefone (millega saab e-maile lugeda, muusikat kuulata või fotofaile saata), et tõsta oma läbimüüki. Impulsse annab selleks fakt, et nii USAs kui Euroopas on turg küllastunud ning enamikel inimestel juba mobiiltelefon olemas.
  Turu-analüüsifirma Strategy Anlytics prognoosi kohaselt kasvavad 2004. aastal mobiiltelefonide müügimahud maailmas 30%, kuid järgmisel aastal kõigest 7%.
  Arc Group hinnangul võib taibutelefonide osakaal 2009. aastal moodustada kõikide telefonide müügimahust 16% (möödunud aastal 3%). Maailma suurim mobiiltelefonide tootja Nokia ennustas möödunud kuul, et 2008. aastal annab taibutelefonide müük ettevõtte mobiiltelefonide üksuse käibest veerandi.
  Sel aastal müüakse Arc Group prognooside kohaselt 37% taibutelefonidest Aasias, 27% Euroopas ning 25% Põhja-Aasias. 2007. aastaks peaks aga Euroopa tõusma kõige suuremaks smart-phone`de turuks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.