• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hansapanga krediitkaardile hakkab kehtima 30-päevane intressivabastus

  Hansapanga krediitkaardile hakkab kehtima 30-päevane intressivabastus, teatas pank.

  Arvestades kaardikasutajate soove, saab alates järgmise aasta veebruarist kasutada Hansapanga vaba tagasimaksega krediitkaarti 30 päeva jooksul intressivabalt. Intressivaba perioodi arvestatakse igale ostule eraldi.
  Kui ostusumma makstakse tagasi 30 päeva jooksul, siis selle pealt intressi maksma ei peagi. Täpset ülevaadet tehtud ostude ja intressiarvestuse kohta näevad kliendid hanza.netis krediitkaardi väljavõttest. Elektrooniline väljavõte on hanza.netis üleval reaalajas.
  Hansapanga väikefinantseerimise osakonna juhataja Annely Hermani sõnul on intressivabade perioodide pakkumine vaba tagasimaksega kaartidele kogu maailmas levinud ning Hansapank soovib seda võimalust pakkuda ka enda klientidele. Eesti turul on Hermani sõnul veel palju arenguruumi nii uute krediitkaartide väljastamise kui ka olemasolevate klientide aktiivsema kaardikasutuse osas.
  'Kui Eestis on krediitkaart keskmiselt igal kolmandal töötaval inimesel, siis Lääne-Euroopas on igal teisel töötajal isegi kaks krediitkaarti,' märkis ta. Tema hinnangul on Eesti inimesed konservatiivsed krediitkaardi kasutajad.
  Kuni uue intressivabastuse jõustumiseni kehtib jõulusoodustuse aeg, mille jooksul kehtib intressivabastus nii vaba tagasimaksega kui ka ego kaardi kasutamisel kõikidele uutele ostudele, mis tehakse alates 1. novembrist kuni 31. jaanuarini. Intressi tuleb nende ostude eest maksma hakata alles pärast nimetatud perioodi lõppu. Jaanuari lõpuni kestva soodusperioodi jooksul saab ka määratud tagasimaksega kaardi vormistada üheks aastaks ilma aastatasuta.
  Intressivabastuse kehtimahakkamisest lähtuvalt hakkab vaba tagasimaksega krediitkaardile alates järgmise aasta aprillist kehtima kuuhooldustasu. Samuti nagu deebetkaardi puhul, on see 15 krooni kuus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Jalgrattaringluse käivitanud Ain: kui saad 500 eurose ratta poole hinnaga, siis see on ju rõõm!
"Jalgratas on üks tänuväärne leiutis, mida kasutab üha rohkem inimesi. Pärast Tallinna kolimist avastasin aga, et siin pole ühtegi kasutatud jalgratastega tegelevat ettevõtet. Olin üllatunud. Sealt mõte idanema hakkas,” räägib Töötukassa toetuse abil oma ettevõtte Veloring käima lükanud Ain Põllusaar (46).
"Jalgratas on üks tänuväärne leiutis, mida kasutab üha rohkem inimesi. Pärast Tallinna kolimist avastasin aga, et siin pole ühtegi kasutatud jalgratastega tegelevat ettevõtet. Olin üllatunud. Sealt mõte idanema hakkas,” räägib Töötukassa toetuse abil oma ettevõtte Veloring käima lükanud Ain Põllusaar (46).
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.