Kiirlaevaliiklus Soome lahel taastub homme

16. november 2004, 16:53

Kohati 30meetrit sekundis puhunud tuule tõttu ei sõitnud ei täna ega ka eile Soome vahet ükski kiirlaev, homsest peaks laevaliiklus jälle normaliseeruma.

Tallink Grupi tehnikadirektor Ülo Kollo hakkavad kiirlaevad Soome vahet sõitma jälle homme. Kollo sõnul ei ole sellised tormipäevad tavalised ning tavaliselt on kiirlaevad lausa jõuludeni Soome vahet sõitnud. ?Neid tormipäevi tavaliselt väga palju ei ole, no mitte üle 10protsendi päevadest,? ütles Kollo.

Ärajäänud reisidest tekkinud kahju suurust ei osanud Kollo öelda. ?Ma ei usu, et kahjud meil väga suured on, meil on ju suured laevad ka, kes reisijad ära veavad,? ütles Kollo Romantika pardalt. ?Teiste firmade kahjude kohta ei oska ma muidugi öelda.?

Tallinki suur reisilaev Romantika sai Kollo sõnul reisijaid enam vähem täis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing