Pärnu PM: Kakskümmend aastat ehitatud haigla hoone sai lõpuks valmis

16. november 2004, 08:06

Eile kirjutasid ehitusfirma FKSMi, Riigi Kinnisvara ASi ja SA Pärnu Haigla esindajad pidulikult alla haiglahoone üleandmise-vastuvõtmise aktile.

Haigla teise korruse saali kogunes seda pidulikku tseremooniat tunnistama arvukas seltskond, kellest suurem osa haigla ehituse taaskäivitamisele ja valmimisele kaasa oli aidanud, kirjutab Pärnu Postimees.

Enne aktide allkirjastamist fikseeriti vee-, elektri- ja soojanäidud, kust maalt arved lähevad veel ehitajate kuludesse, kust maalt hakkab kõige sellega tegelema haigla uus haldaja.

Uue haigla tellija ja omaniku Riigi Kinnisvara ASi juhatuse esimees Tiit Ottis, keda pärnakad tunnevad varasemast ajast kui ASi Gustaf juhti, tõdes, et ehitaja on valmis teinud parema maja, kui selleks kulunud 260 miljoni krooni eest küsida ja loota oleks võinud.

FKSMi juhatuse esimees Kaido Fridolin aga ütles, et tänu heale koostööle tellijaga ollakse poolteist kuud kiiremini fini?is, kui möödunud aasta septembri lõpus ehituslepingut allkirjastades kavandati.

SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule, kes omakorda hoone rendile võtmise lepingule alla kirjutas, ütles, et hoone valmimisega on astutud küll suur samm, kuid astuda tuleb veel teinegi, enne kui uues hoones normaalselt tööd saab alustada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing