ELi uus maksuvolinik toetab ühtse maksubaasi ideed

ÄP 17. november 2004, 00:00

Samas on ungarlane Laszlo Kovacs vastu Saksamaa ja Prantsusmaa ettepanekutele maksumäärade ühtlustamiseks. ?Ma toetan teatud ulatuses maksukonkurentsi liikmesriikide vahel,? ütles Kovacs. ?Ma ei näe vajadust ELi tasandil maksumäärade ühtlustamiseks,? vahendas Bloomberg.

ELi uus energiavolinik lubas eilsel kuulamisel Euroopa Parlamendis prioriteediks teha ELi 250 mld eurose elektri- ja gaasituru dereguleerimise. ?Minu esmane prioriteet on tagada, et (ELi tasandil) kokku lepitud meetmed ka (riikide tasandil) ellu viiakse,? ütles volinikukandidaat Andris Piebalgs kuulamisel. ?ELil jääb muidu rakendamata see majanduslik potentsiaal, mis johtuks täielikult konkurentsile avatud turust,? lausus Piebalgs.

Veel ütles ta, et ei võta uuesti päevakorda 2002. a läbi kukkunud komisjoni ettepanekut suurendada liikmesriikide kohustuslikku kütusevaru 90 päevalt 120 päevale.

Euroopa Parlament hääletab Euroopa Komisjoni uue koosseisu kinnitamise üle neljapäeval.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing