Jüri Ratas: Linnavalitsus tahab teha 100 miljoni kroonist kingitust

Liis Kängsepp 17. november 2004, 16:22

Jüri Ratase sõnul tähendab Tallinna linnavalitsuse kava viia AS-i Tallinna Vesi aktsiad börsile 300 mln kr eest kellelegi 100 mln-st kingitust.

?Tõnis Paltsi sõnul loodab linn AS-i Tallinna Vesi 15 protsendi aktsiate müügist saada kuni 300 miljonit krooni, kuid minu analüüsi kohaselt peaks linn sellise osaluse müügist saama vähemalt 400 miljonit krooni,? märkis endine Tallinna abilinnapea Jüri Ratas Keskerakonna pressiteates.

Ratase sõnul tuleks AS-i Tallinna Vesi aktsiate müügist saadud raha investeerida samasse valdkonda. ?Linna sadevee kanalisatsiooni viletsa olukorra tõid selgelt esile möödunud suve suured vihmasajud,? ütles Ratas. ?Samuti on lahendamata kanalisatsiooni probleemid Nõmme, Haabersti, Pirita ja Kristiine linnaosades, mis vajavad tunduvalt kiiremat lahendust, kui näevad ette praegused plaanid.?

Linnale kuulub Tallinna Vee aktsiatest 49,6 protsenti, ülejäänud firmale International Water UU.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing