McDonald?s korjab raha Kernu vallas asuvale lastekodule

18. november 2004, 17:51

12.-20. novembrini korjab McDonald?s raha Kernu vallas asuvale Haiba lastekodule, millega ettevõte tähistab ülemaailmset lastepäeva.

Lastekodulapsi saab toetada ostes McDonald?si restoranidest 5kroonise käekujulise kaardi. Lisaks läheb kahel viimasel kampaania päeval lastekodule pool seitsme McDonald?si restorani juustuburgerite müügitulust.

?Oleme McDonald?si abiga saanud liisida lastekodule 13kohalise bussi, millega viime lapsed iga päev Keilasse ja Tallinnasse kooli,? ütles Haiba lastekodu juhataja Sigrid Petoffer. ?Oleme siiralt õnnelikud, et McDonald?s on meie lastekodule õla alla pannud ning toetab ülemaailmse lastepäeva raames meid juba teist aastat järjest.?

1999. aastal avatud Haiba lastekodus elab praegu rekordarv lapsi. See on koos varjupaigaga asenduskoduks 45 orvule ja vanemliku hoolitsuseta lapsele vanuses kolm kuud kuni 18 aastat.

McDonald?si heategevuslikku ülemaailmset lastepäeva tähistatakse rohkem kui sajas riigis. Esimese, 2002. aastal toimunud heategevuskorjandusega kogus McDonald?s 12 miljonit dollarit (144 miljonit krooni), eelmisel aastal 15 miljonit dollarit (180 miljonit krooni).

Ettevõttel on 30 000 kiirtoidu restorani rohkem kui sajas riigis, mida külastab iga päev umbes 47 miljonit inimest. Baltimaade juhtiva restoraniketina annab McDonald?s tööd 1000 inimesele, neist Eestis 310 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing