Rektor maksis kõrgkooli krediitkaardiga lõbumaja arveid

18. november 2004, 08:54

Kunstiülikooli rektor Ando Keskküla maksis kõrgkooli krediitkaardiga ligi 17 000 kroonise lõbumajaarve, kirjutab Eesti Ekspress.

2002. aasta augusti viimastel ööpäevadel maksti kunstiülikooli krediitkaardiga seitse Kätki Maja OÜ arvet kokku 18 630 krooni eest. Tallinnas Rocca al Mares Kätki tänav 6 asuvas eramajas tegutses tollal Elite Clubi nimeline lõbumaja. Kunstiülikooli ainus krediitkaart on aga selle rektori ja Tallinna linnavolikogu liikme Ando Keskküla käsutuses.

Osadele tshekkidele on käsitsi alla kirjutatud Ando Keskküla nimi ning Eesti Kunstiakadeemia. Kõige suurem arve on makstud 31. augusti südaööl 00:04 - 14 300 krooni.

Keskküla vabandas algul juhtunut krediitkaardi vargusega. Mõni aeg hiljem tunnistas rektor siiski, et 'kui majas võis olla baar, siis ta võis seal käia, koos kahe väliskülalisega, aga seda kindlalt kinnitada ei saa.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing