Saja Saaremaa alajaama tarbijad said voolu tagasi

18. november 2004, 15:34

Kuna võrreldes hommikuga oli ilm Saaremaal paranenud, said 100 alajaama kliendid kella 14.30ks elektrivoolu tagasi.

Selle hetke seisuga oli Saaremaal rivist väljas veel 140 alajaama, teatas Eesti Energia jaotusvõrgu kommunikatsioonijuht Kaie Saar. Ta lisas, et enamus praegu elektrita olevaid tarbijaid saab voolu tänase päeva jooksul tagasi. Samas on rikkeid, mille parandamine lükkub homsesse.

Hommikul oli eriti palju voolukatkestusi Sõrve poolsaarel ja Lääne-Saaremaal Kihelkonna kandis. Kokku oli Saaremaal rivist väljas alajaamu tervelt 240. Rannikul puhus tuul puhanguti kuni 23 meetrit sekundis, sadas lund ja lörtsi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing