• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Puhkepäeva turismiuudised

  Novembri lõpuni müüb British Airways (BA) soodsaid lennupileteid Helsingist mitmesse USA linna. Väljalend on lubatud 2005. aasta esimese kolme kuu jooksul. Hinnad algusega Helsingist ja koos kõigi maksudega on järgmised: Boston ja Washington 6600 kr, New York 6800 kr, Los Angeles ja San Francisco 8300 kr. Hindadele lisandub Soome sõitmise kulu. BA lendab Helsingi ja Londoni Heathrow? lennuvälja vahel kuni kuus korda päevas. Väga palju on neil lende ka Londonist USAsse, näiteks New Yorki kümme korda päevas. Kasutada võib ainult BA numbriga lende ühe ümberistumisega Londonis. Helsingi ja Londoni vaheline lend võib olla Finnairi opereeritav. Sihtkohas tuleb viibida vähemalt ühel laupäeva ja pühapäeva vahelisel ööl. Maksimaalselt saab kohal olla kuni 31. oktoobrini 2005.
  Internetis reisiteenuseid pakkuv firma Orbitz hakkab maksma kompensatsiooni neile reisijatele, kes pärast orbitz.com?i kaudu pileti ostmist leiavad hiljem samale liinile odavama hinna. Orbitzi teatel makstakse 50 dollarit (ca 600 kr) kõigile, kes pärast neilt lennupileti ostmist leiavad internetist samale liinile ja sama lennunumbriga vähemalt viis dollarit soodsama pileti (arvestamata teenustasusid). 50dollariline kupong annab võimaluse saada selles ulatuses säästu järgmisel korral Orbitzi teenuste kasutamisel. Orbitz on Expedia ja Travelnow kõrval üks USA tuntumaid internetis reisiteenuste müüjaid.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.