Energiaturu inspektsioon kooskõlastas elektri kaalutud keskmise müügihinna

ÄP 22. november 2004, 00:00

Kooskõlastatud hind koosneb elektri tootmise hinnast 40,18 senti/kWh, millele lisanduvad kulutused 0,68 senti/kWh elektrienergia bilansi hoidmise eest ning müügikulud 0,97 senti/kWh, teatas inspektsioon.

Vastavalt elektrituruseadusele ei kooskõlasta inspektsioon enam eraldi hinnapakette, vaid ühtse kaalutud keskmise elektri hinna. Kooskõlastatud hinna alusel on Eesti Energial õigus moodustada erinevaid hinnapakette.

Kooskõlastada on jäänud veel jaotusvõrgu võrgutasude hinnad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing