• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soome tööandjad jõudsid eile streikijatega lahenduseni

  Eile õhtul tuli teade, et Soome auto- ja transpordiliit AKT kiitis heaks Soome transpordiala tööandjate liidu ALT nägemuse streigi lahenemise kohta. Kõik streigid lõpevad ja töötegijad lähevad tööle esimesel võimalusel, teatas MTV3.fi. Tööandjate liit lubab muu hulgas, et pealinna-lähedaste transpordifirmade töötajatele ei rakendata rohkem osalist tööaega ja kõigile osaajaga töötajatele pakutakse võimalust siirduda uuesti täisajaga tööle. Kui kokkulepet poleks sündinud, oleks tänasest streigiga olnud haaratud ka siseriiklikud lennud ja raudteetransport.
  Läinud nädalal seiskusid lisaks halvatud bussiliiklusele kauba laadimine Helsingi sadamas ning kemikaalide tarned Soome metsa- ja puidutööstusele. Laupäeval teatas Soome transpordiala tööandjate liit ALT, et kui streik lõpeb, ollakse valmis ametiühingutega kõnelusi alustama.
  Ligi kaks nädalat kestnud streik on tööandjate hinnangul majandusele kahju toonud umbes 55 miljonit krooni. AKT-le ja alaliitudele on illegaalse streigi eest määratud 2,8 miljonit krooni trahvi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.