Kas Soome mindi tööle või streikima?

Mati Feldmann 23. november 2004, 00:00

Eestlastest bussijuhid toetasid Helsingi bussijuhtide ebaseaduslikku streiki, mis nüüd, tõsi küll, raugemise märke näitab. Soomet väisas isegi Eesti Transpordi- ja Teetöötajate Ametiühingu esimees Peep Peterson, kes kinnitas, et toetab täielikult Soome bussijuhtide taktikat oma õiguste kaitsmisel. Kas meil on ikka vaja oma nina igale poole toppida?

Ma ei tea, kui positiivselt suhtusid helsinglased transporditöötajate streiki. Ma ei oska öelda, kas eestlased oleks pidanud hakkama suisa streigimurdjaiks, võib-olla mitte. Kuid madalamat profiili tuleks igal juhul hoida. Las klaarivad ise oma streigiasju.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing