McDonalds sai eile juba kolmanda tegevjuhi viimase 7 kuu jooksul

23. november 2004, 09:50

McDonalds sai viimase 7 kuu jooksul juba kolmanda tegevjuhi pärast seda, kui senine juht Charles Bell astus vähihaiguse tõttu tagasi.

?Kolmas tegevjuht aasta jooksul on väga ebameeldiv nii töötajatele kui ka investoritele,? lausus uudisteagentuurile Bloomberg investeerimisfirma Oakbrook Investments LLS fondijuht Janna Sampson, kelle investeerimisportfellis on 1,8 miljonit McDonaldsi aktsiat.

Aprillis McDonaldsi tegevjuhiks saanud Bell teatas eile oma ametikohalt tagasiastumisest selleks, et võidelda mais avastatud vähiga. Tema ise sai tegevjuhiks pärast seda, kui pikaajaline tegevjuht James Cantalupo suri südameatakki.

McDonaldsi aktsia hind võib täna langeda, sest uueks tegevjuhiks saanud James Skinner on investoritele vähem tuntud kui Bell ja Cantalupo. Viimased suutsid viimase aastaga USAs käivet suurendada tänu suurte salatite menüüsse võtmisele ja teeninduse parandamisele. Nüüd oleks vaja taolist pööret ka Euroopas, kus müük on jäänud tagasihoidlikuks.

James Skinner on töötanud McDonaldis 33 aastat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing