McDonald?s sai kolmanda tegevjuhi 7 kuu jooksul

Tõnis Oja 24. november 2004, 00:00

?Kolmas tegevjuht aasta jooksul on väga ebameeldiv nii töötajatele kui ka investoritele,? lausus uudisteagentuurile Bloomberg investeerimisfirma Oakbrook Investments LLS fondijuht Janna Sampson, kelle investeerimisportfellis on 1,8 miljonit McDonald?si aktsiat.

Aprillis McDonald?si tegevjuhiks saanud Bell teatas esmaspäeval oma ametikohalt tagasiastumisest, et võidelda mais avastatud vähiga. Tema ise sai tegevjuhiks pärast seda, kui McDonald?si pikaajaline tegevjuht James Cantalupo suri südameatakki.

Uueks tegevjuhiks saanud James Skinner on investoritele vähem tuntud kui Bell ja Cantalupo. Viimased suutsid viimase aastaga USAs McDonald?si käivet suurendada tänu suurte salatite menüüsse võtmisele ja teeninduse parandamisele.

Nüüd oleks vaja taolist pööret ka Euroopas, kus müük on jäänud tagasihoidlikuks.

James Skinner on töötanud McDonald?sis 33 aastat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing