Börsikommentaar: Euroopa tehnoloogiasektori aktsiad tugevad

29. november 2004, 12:06

Euroopa aktsiaturud kerkisid, tõusu vedasid tehnoloogiasektori aktsiad, nende seas Cap Gemini, mis sai Goldman Sachsi analüütikutelt ostusoovituse.

Investeerimispank Goldman Sachs soovitab IT-teenuste pakkuja Cap Gemini aktsiat osta. Varem oli investeerimispank aktsia suhtes neutraalne. Goldman Sachs alandas firma kahjumiootust ja loodab, et juhtkonna ja strateegia muudatused toovad edu. Cap Gemini aktsia hind tõusis 1,3 protsenti, 25,16 eurole.

Tugevust näitavad ka Nokia ja Ericssoni aktsiad. Maailma suurima mobiiltelefonide tootja Nokia aktsia hind kerkis 1,3 protsenti, 12,61 euroni. Firma suure konkurendi Ericssoni aktsiad tõusid 2,2 protsenti, 22,80 Rootsi kroonini.

Suuremate Euroopa aktsiate liikumist kajastav Stoxx 50 indeks oli ennelõunal 0,8 protsenti plussis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing