Tallinna Radisson SAS hotell saab uue tegevdirektori

29. november 2004, 11:59

Detsembris alustab Tallinna Radisson SAS hotelli tegevdirektorina tööd soomlane Sam Holmberg, kes juhtis seni Oslo Radisson SAS lennujaama hotelli Norras.

Sam Holmbergi sõnul ootab ta põnevusega uuel ametikohal töötamist ning usub, et see pakub talle suuri väljakutseid, seisis pressiteates.

'Tallinnal on suur potentsiaal rahvusvaheliste konverentside toimumiskohana. Mul on olnud võimalus juhtida suuri konverentsihotelle Norras ja Suurbritannias ning soovin oma kogemusi rakendada ka Eestis,' ütles Holmberg.

Radisson SAS hotelli Tallinnas alates 2002. aastast juhtinud Peter Holst siirdub tööle Norrasse, kus temast saab Radisson SAS Airport Hotel Oslo tegevdirektor.

'Nägin kahe Eestis töötatud aasta jooksul hotellisektori ja konkurentsi kiiret arengut. Seetõttu on mul väga hea meel, et Radisson SAS Hotell on jõudnud Eesti 100 edukama ettevõtte hulka ning on tõusnud majutusasutuste edetabelis kolmandale kohale,' ütles Holst. 'Olen siin oldud aja jooksul saanud palju uusi sõpru ja meenutan soojusega inimesi, kes on meie hotelli toetanud.'

36-aastane soomlane Sam Holmberg omab hotellialal pikaajalist kogemust, olles töötanud 17 aastat erinevatel ametikohtadel Soome, USA, ?veitsi, Saksamaa, Suurbritannia ja Norra hotellides.

Holmberg on lõpetanud ?veitsis Churis hotellijuhtimise koolis diplomiõppe ning omandanud bakalaureusekraadi hotelli- ja restoranijuhtimise alal Johnson Walesi Ülikoolis USAs.

Rezidor SAS hospitality on üks kiiremini kasvavaid majutusettevõtteid maailmas, millele kuulub viis brändi. Rezidor SAS on Carlsoni kaubamärkide Radisson, Park Inn, Regent ja Country Inn frantsiisiõiguste omaja Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas. Koostöös rahvusvahelise moemajaga arendab ettevõte ka uut elustiili hotellibrändi Cerruti. Praegu kuulub Rezidor SASile 234 hotelli 46 riigis. Ettevõtte eesmärgiks on hõlmata 2012. aastaks 700 erineva brändi hotelli. Radisson SAS Hotels Resorts, mis on osa Rezidor SAS Hospitality"st opereerib praegu 140 hotelli 37 riigis Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas ning hetkel on arendamisjärgus 30 hotelli.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing