• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  VP Market Kesko ja ICA ühisfirmat ei karda

  Sel aastal avab praegu 10 T-Marketiga tegutsev VP Market Eestis veel kolm poodi ning järgmisel aastal juba kakskümmend.
  ?Järgmisel aastal plaanime avada minimaalselt kakskümmend uut poodi ning alustada suurema, Maxima formaadiga,? ütles Leedu VP Marketi juhatuse esimees Ignas Sta?kevicius eelmisel nädalal Eesti-Leedu kaubandussuhete seminaril.
  ?Saan aru, et tegevuse käimalükkamine ja heade suhete loomine siin ei tule kiirelt. Kuid tagasiteed pole, meie aktsionäride antud kohustus on väga kindel,? ütles Sta?kevicius.
  Tallinnas on VP Market ära ostnud Kullerkupu poe ja turu Õismäel, samuti Kännu Kuke kompleksi Mustamäel.
  Sta?kevicius ei karda, et Kesko ja ICA Balti ühisfirma võiks õõnestada tema liidripositsiooni Balti toidukaupade turul.
  ?Leedus ei saa me enam kiiresti kasvada, sest oleme juba kaks korda konkurentidest suuremad. Lätis on kasv kiire, kuid suurimad investeeringud tulevad lähiajal Eestisse,? ütles Sta?kevicius ajalehele Turun Sanomat. ?Meil on oma jaemüügimeetod ja IT-tehnoloogia, millega oleme edu saavutanud nii Leedus kui Lätis.?
  Eestis loodab VP Market tuleval aastal olla kolme suurima jaemüüja hulgas koos Kesko ja Selveriga. Selveri juht Ain Taube on varem nimetanud VP Marketi laienemisplaane väga ambitsioonikaks kavaks.
  ?Meie eelised on kohalike olude tundmine ning pühendunud omanikud,? ütles Sta?kevicius. Samuti panustab VP Market Balti riikides venelastele ? Eestiski palgatakse venekeelset tööjõudu ning ka klientide seas on palju vene keelt rääkivaid elanikke. Kesko Citymarket seevastu on soositud Soome turistide seas. ?Vene keelega saab Balti riikides paremini hakkama kui inglise keelega,? ütles Sta?kevicius.
  Sta?keviciuse sõnul loodab VP Market aastaks 2010 ühtlustada oma logistika- ja ostusüsteemi Baltimaades, seni tegutseb Leedus-Lätis-Eestis kolm erinevat organisatsiooni.
  VP Market on enam kui 300 kauplusega Baltimaade suurim esmatarbekaupade müügikett.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Saunumi kahjum süvenes Ettevõte laieneb aga jõudsalt
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.