Korteriühistute liit avab uue koolitusklassi

07. detsember 2004, 11:46

Korteriühistute liit teatas, et avab homme Tallinna büroo esimesel korrusel uue koolitusklassi.

See võimaldab märgatavalt suurendada korteriühistu juhtimise ning majandamise teemaliste koolituste arvu, vahendas liidu kommunikatsioonijuht Sven Lillepalu. Koolitusklassis hakkavad toimuma regulaarsed korteriühistute juhtide baas- ning täiendkoolitused, tehnilised infopäevad ja ümarlauad nii eesti kui vene keeles. Tallinna linn toetab korteriühistute koolitusi 2000 krooniga ühistu kohta.

Korteriühistute liidu juhatuse esimehe Marit Otsing on varem öelnud, et kodanikuühiskonna ja demokraatia areng Eestis sõltub eelkõige sellest, kui efektiivselt arenevad korteriühistud. Otsingu sõnul on korteriühistud neis toimuvate valimiste, majandustegevuse aastakava ja eelarve koostamise ning juhatuse tegevuse kontrolliga demokraatliku ühiskonnakorralduse mudeliks.

Täna on Eestis 7630 korteriühistut, kuhu on koondunud 60% Eesti elanikkonnast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing