Brenstol avas USAs müügiesinduse

08. detsember 2004, 17:00

Eesti kapitalil põhinev puidutööstusettevõte Brenstol avas USAs Washingtoni osariigis Kenmore`is müügiesinduse.

'Esinduse eesmärk on senisest tugevam kohalolek USA turul ning meie eesmärk on 2005.aastal kasvatada USA müügikäive 20-30 miljonile kroonile. Hoolimata dollari madalseisust näeme USA turul tohutut potentsiaali, seda peamiselt oma põrandatoodetega ja kohaliku mööblitööstuse allhankijana,' teatas ettevõtte tegevdirektor Timo Riismaa.

Brenstol on 1997.aastal asutatud ja Eesti kapitalil põhinev puidutööstusettevõte. Ettevõtte tegevusalaks on ümberkaudsete riikide Eesti, Läti, Leedu, Valgevene, Ukraina, Venemaa lehtpuust hööveldatud saunamaterjali, moodulsaunade, põrandalaudade ja parketi, liimpuitdetailide ja mööblikomponentide tootmine ja müük eksportturgudel.

Brenstolis töötab 200 töötajat ja 2004.aasta müügikäibe prognoos on 117 miljonit krooni.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing