• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meelis Lao kaotas kohtus vaidluse McDonald?siga

  Sügisel sekkus rendivaidlusesse vastuolulise kuulsusega ärimees Meelis Lao, kes takistas restorani tööd. Meelis Lao esindas OÜd Fixor Invest, kes pidas end kinnistu omanikuks ning soovis McDonald?s Eestiga rendisuhte lõpetada.
  McDonald?s Eesti Viru tänaval asuvate ruumide üle käiv kohtuvaidlus algas 2002. aastal. 1993. aastal said vennad David ja Gabriel Abramson tagasi Tallinna vanalinnas tervet kvartalit hõlmanud hoone. Nad sõlmisid 25aastase rendilepingu Kawe Kinnisasja ASiga.
  2002. aasta veebruaris sõlmisid Abramsonid kokkuleppe OÜga Aaber Kinnisvara, mille omanikuks oli Madis ja Mart Habakuke juhitav EBS Grupp. Sama aasta juulis sõlmisid Abramsonid Kawe Kinnisasjaga rendilepingu ennetähtaegse lõpetamise kokkuleppe. Aaber Kinnisvara esitas McDonald?s Eestile nõude vabastada ruumid hiljemalt kolme aasta jooksul. McDonald?s soovis renditud ruumides edasi olla. Aaber Kinnisvara alustas McDonald?s Eesti vastu kohtuteed.
  2003. aasta suvel müüs Aaber Kinnisvara 36 aastaks saadud hoonestusõiguse edasi OÜ-le Fixor Invest.
  Tänavu septembris üritas end majaomanikuna tutvustanud Meelis Lao McDonald?s Eesti Viru tänava hoonest jõuga välja tõsta. Konflikti sekkusid kaks turvafirmat ning politsei. Vastasseis lahenes järgmisel päeval ja kiirsöögikoht avas taas uksed.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.