• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rännak läbi aja ja ruumi

  Merepanoraamiga kontserdipaik kannab Klaassaali nime ja mahutab vabalt 800 vaatajat-kuulajat. Uus kontserdisaal annab põhjuse ka talvekuudel lauluväljakut külastada, ilma et peaks külma kartma.
  ?Mul on hea meel, et Tallinna on tekkinud kontserdipaik, kus samaaegselt muusika kuulamisega võib vaadata merd ja kuulsat kilukarbisiluetti. Seda pilti mäletan ma lapsepõlvest, sündisin ju Meriväljal,? ütleb Tõnis Mägi. ?Ja ma läen ? koos Tallinna Kammerorkestri, merekohina, muusika ja publikuga ? rännakule läbi aja ja ruumi. Tule kaasa!? lisab ta.
  Tallinna lauluväljaku ja Tallinna Filharmoonia koostöös sündiv ainulaadne kontsert on esmavõimalus nautida Tõnis Mäe armastatud lugude ning kammerorkestri vahel tekkivat sünergiat. Ligi poolteisetunnine kava peaks pakkuma elamusi nii Mäksi fännidele, improvisatsioonigurmaanidele kui ka kammermuusika armastajale. ?Usun, et see saab olema jõulukuu parim kontsert,? on Tallinna Filharmoonia juhataja Jüri Leiten kindel. ?Tahame kuulajani tuua midagi uut ja väga kvaliteetset.?
  Lauluväljaku Klaassaal on värske võimalus nii külastajale kui ka korraldajale. Lauluväljaku juhataja Riho Rõõmus usub, et Klaassaali näol on tegemist Eestis ühe erakordseima akustikaga saaliga.
  Hetkel käivad läbirääkimised veel kahe kontserdi üle. Üks neist kuulub koorimuusika valda ja teine esindab klassikalist suunda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.