• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valitsus andis volituse AS Eesti Vanglatööstus aktsiakapitali vähendamiseks

  Valitsus volitas justiitsministrit hääletama ASi Eesti Vanglatööstus aktsionäride üldkoosolekul aktsiaseltsi aktsiakapitali lihtsustatud vähendamise poolt.

  Aktsiakapitali vähendatakse 14 997 000 krooni võrra 149 970 aktsia tühistamise teel. Lisaks otsustas valitsus arutada vanglatööstusega seotud küsimusi kabinetinõupidamisel 2005. aasta esimeses kvartalis.
  ASi Eesti Vanglatööstus aktsiakapital on 22 mln krooni, kogukahjum 2003. aasta seisuga oli 15,8 mln ning netovara (omakapital) 6,2 mln krooni. Kuna netovara on väiksem kui pool aktsiakapitalist, teeb aktsiaseltsi nõukogu tulenevalt äriseadustikust ettepaneku aktsiakapitali vähendamiseks. Aktsiakapitali lihtsustatud vähendamine on aktsiakapitali vähendamine aktsiaseltsi kahjumi katmiseks. Tekkinud vaba kapitali võib kasutada ainult kahjumi katmiseks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.