Põlvas kohtuvad viie riigi ettevõtjad

10. detsember 2004, 12:36

Teisipäeval leiab Põlvas aset partneriaad, kus viie erineva riigi ettevõtjad üritavad leida koostöövõimalusi, teatas veebileht louna.ee.

Põlvas aset leidev partneriaad, kus osalevad Eesti, Läti, Leedu, Norra, Rootsi ja Venemaa ettevõtjad, kujutab endast üritust, kus kokku tulevad erinevate maade ettevõtjad, kes alustavad omavahel läbirääkimismaratoni leidmaks ühiseid koostöövõimalusi. Tegemist on peaasjalikult piiriäärsete ettevõtjatega: nii on kõik 14 Eesti ettevõtet Kagu-Eestist ning Venemaalt pärit firmad Pihkva oblastist. Ühtekokku osaleb partneriaadil 49 firmat.

Partneriaadi Eesti poolne koordinaator Annika Jõks ütles, et ürituse eesmärk ongi kokku viia eelkõige riikide äärealade ettevõtjaid. Partneriaad on alguse saanud kaheksa aastat tagasi Rootsist, mil seal hakati neid Rootsi ja Norra piiriäärsetele ettevõtjatele korraldama, ütles Jõks.

Jõksi sõnul eelnes partneriaadile pikk ettevalmistusperiood, mille käigus valiti firmad nende tegutsemisprofiili järgi välja. Põlvasse kogunevad ettevõtted tegelevadki peaasjalikult puidu- ja metallialal.

Partneriaadi viivad Põlvas läbi MTÜ Euregio Pskov-Livonia ning SA Põlvamaa Arenduskeskus. Üritust toetab Põhjamaade Ministrite Nõukogu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing