Inimressursi mõõtmise õpetus

Tiina Käsi 13. detsember 2004, 00:00

Raamat ?Ettevõtte inimväärtus? sobib suurepäraselt käsiraamatuks juhtidele, sest kirjeldab hästi toimivat praktilist mudelit, mille abil mõõta ja tõestada inimressursi juhtimise tulemuslikkust. Teada on, et miski ei avalda juhtidele suuremat mõju kui numbrid, mistõttu töötajate väärtuse tõlkimine arvude keelde on tõsine väljakutse. Autori tutvustatav mõõtmisvahend, inimkapitali monitor, aitab näha inimest kui vara ja tunnustada tema võimet luua väärtusi.

Raamat sisaldab lihtsat ja innustavat lugemist tänapäevasele tippjuhile, et konkurentidest edukamalt suunata töötajaid oskusliku inimesi väärtustava juhtimisega laenama oma isiklikku inimkapitali ettevõtte hüvanguks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:58
Otsi:

Ava täpsem otsing