Radiolinja alandab kõnepakettides hindu 10 sendi võrra

13. detsember 2004, 10:15

Radiolinja alandab kõnepakettides Seenior, Point ja Perepakett mobiilkõnede hindu seniselt 2,40 kroonilt 2,29 kroonile, teatas telefonioperaator.

Uued hinnad hakkavad kehtima järgmisest kuust.

?Hinnakonkurents tiheneb mobiilsideoperaatorite vahel iga päevaga,? kommenteeris Radiolinja Eesti juhatuse liige Andrus Hiiepuu. ?Radiolinja eesmärk on olla soodsaim kvaliteetoperaator Eestis, kuid jälgime ka säästuoperaatorite käitumist ja reageerime sellele. 1. jaanuarist 2005 jõustuv numbriliikuvus tihendab konkurentsi ning soodsaima kvaliteetoperaatorina loodame numbriliikuvusest võita palju uusi kliente.?

Seeniorpaketi tõi Radiolinja Eestis turule esimesena, mille koostamisel on arvestatud klientide spetsiifilisi eripärasid ja soove. Seeniorpaketil puudub kuumaks ja omavahelised kõned maksavad 1,50 krooni minut. Radiolinja Perepaketiga liitujatel on üks ühine arve, üks kuumaks ja omavahelised kõned 1,50.

Radiolinja Eesti ASi teenuseid kasutab 215 300 klienti ning võrgu levialas elab 98% Eesti elanikkonnast. Ettevõtte üheksa kuu käive oli 859 miljonit krooni ning ärikasum 153 miljonit krooni. Radiolinja kuulub Elisa Oy kontserni koosseisu. Koostööst Vodafone?iga saavad Radiolinja kliendid kasutada telefoniteenuseid 36 erinevas maailma riigis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing