• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM: Usaldamatus poliitikute vastu kasvas veelgi

  Kui valimised oleksid sel pühapäeval, jääksid parteid ilma ligi 40 protsendi valimisõiguslike häältest.

  Just nii palju on poliitikas pettunuid ja mitte ühtegi erakonda eelistavaid inimesi, kirjutab Poistimees.
  Võrreldes möödunud kuuga on enim kasvanud nende inimeste hulk ? 9 protsendilt 14-le ?, kes ei oska öelda, millisele parteile nad oma hääle annaksid, näitas Turu-uuringute ASi värske uuring. Ligi veerand valimisõiguslikest inimestest ei toeta aga ühtki erakonda.
  Turu-uuringute ASi uuringuosakonna juhi Liisa Talvingu sõnul näitab see üheselt, et parteide omavahelised jagelemised ja üksteise solvamised on rahva silmis alla kiskunud usalduse kogu poliitika vastu.
  Keskerakondlasest Riigikogu liige Evelyn Sepp nägi aga pettunute arvu kasvu taga hoopis inimeste hirmu avalikustada oma poliitilist eelistust.
  «Seega ei peida küsitluse tulemus endas mitte niivõrd muutusi suhtumises parteidesse, kuivõrd ühiskondlikku pinget või hirmu deklareerida poliitilisele pealiinile vastuokslikke vaateid,» oletas keskerakondlane. «Risk anda vale vastus, hirm sattuda tagakiusamise ohvriks, umbusk kõige ja kõigi vastu või muud taolist.»
  Uuringu järgi toetab 14 protsenti valijaist Reformierakonda ja 13 protsenti Keskerakonda, sotsiaaldemokraate ja Rahvaliitu toetab7 protsenti ning Isamaaliitu 5 ja Res Publicat 4 protsenti valijaist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Euroopa aktsiad alustasid nädalat tõusuga
Euroopa aktsiaturud alustasid uut nädalat korraliku tõusuga, millele aitas kaasa tarbekaupade tootja Unileveri huvi osta Suurbritannia ravimifirma GlaxoSmithKline’i tervishoiuüksus, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud alustasid uut nädalat korraliku tõusuga, millele aitas kaasa tarbekaupade tootja Unileveri huvi osta Suurbritannia ravimifirma GlaxoSmithKline’i tervishoiuüksus, vahendab Reuters.
Termoriietus, mida on testinud ja heakskiitnud kümned tuhanded kliendid
Erinevate uuenduste, koostöö ja muutuste ajal leiavad aset hämmastavad asjad. Ette­võtted, kus eile toodeti soomustehnikat, valmistavad täna kombaine. Kalameeste, jahimeeste ja reisimeeste varustust tootnud ettevõte pakub tänasel päeval vormirõivaste komplekte absoluutselt igasuguse profiiliga ettevõtete töötajatele. Rahvusvahelise ette­võtte SALMO esindaja Aleksei Antiptšik räägib Äripäevale, kuidas nad jõuavad täna oma ärikliendini.
Erinevate uuenduste, koostöö ja muutuste ajal leiavad aset hämmastavad asjad. Ette­võtted, kus eile toodeti soomustehnikat, valmistavad täna kombaine. Kalameeste, jahimeeste ja reisimeeste varustust tootnud ettevõte pakub tänasel päeval vormirõivaste komplekte absoluutselt igasuguse profiiliga ettevõtete töötajatele. Rahvusvahelise ette­võtte SALMO esindaja Aleksei Antiptšik räägib Äripäevale, kuidas nad jõuavad täna oma ärikliendini.
Arvustus. Esimene elektri-Volvo kannaks perutava põdra välja küll
Vanasti tegi Volvo nn turbotelliseid. XC40 Recharge Twin on särtsutellis.
Vanasti tegi Volvo nn turbotelliseid. XC40 Recharge Twin on särtsutellis.