Hansa Leasing asutas liisinguettevõtte Kaliningradis

Annika Matson 17. detsember 2004, 09:55

Hansa Capitali tütarettevõte OOO Hansa Leasing asutas Kaliningradis liisinguettevõtte OOO Hansa Leasing Kaliningrad, teatas firma.

Tegemist on ühe etapiga Grupi Venemaa strateegia elluviimisel. Peamiselt tööstusseadmeid ning sõidukeid finantseerima hakkava ettevõtte aktsiakapital on 60 miljonit rubla (1,6 miljonit eurot).

Uue ettevõtte asutamise tingis asjaolu, et Kaliningrad on vabamajandustsoon, mistõttu ei ole sealsel turul filiaalina tegutsemine efektiivne. Uue ettevõtte tegevjuhiks saab senine Grupi Leedu liisinguettevõtte kommertssõidukite osakonna juht Vytautas Bu?iunas.

Hansapanga Grupp laiendas oma tegevust Venemaale 2002. aastal. Käesoleval aastal kinnitatud strateegia kohaselt tegutsetakse Vene turul kolmes regioonis - Moskvas, Peterburis ja Kaliningradis. Seejuures keskendutakse eelkõige Grupi Balti, Skandinaavia ning Vene äriklientide teenindamisele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing