• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäev pani edetabeli esikümne laulu sisse

  Nüüd teeme juttu Arco Varast,
  Ja mitte mõnest vanast sarast.?Kinnismaakler ? tere!Mul paisunud on suureks pere.Ma tahaks õhtuks uude majja!?Majad ? need kui soojad saiad,kliendid selle peale maiad!Juhid Luitsalu ja Arakad:on teie elud varakad!
  Ehitame maja, ehitame maja,
  neid meil püsti pandudüle mitmesaja.Merko teeb, Merko jõuab,uusi meistreid tööle nõuab.Kes juhib firmat ? osavkäpp?Nüüd i-le vaja panna täpp:Annus Toomas, Toomik Tõnu,Ja rohkem tarvis pole sõnu.
  Kui algas firma ee-emm-tee,
  oli ametis veel Tõnu Tee.Nüüd hoopis uus on laulusalmja juhitoolil Valdo Kalm.Jutt on hõbe, vaikus kuld ?seda ütlust karda nagu tuld!See pole üldse kohane,sest ee-emm-tee teeb pahaseks.Nii suud me puhtaks räägimeja pidulauda päädime.
  Elektrijuhtmed üle mäe
  Viib rõõmsalt Andres Allikmäe.Ettevõte kindlal kursil,tal aktsiadki ammu börsil.Jäme juhe, pistik, kaabel ?Elekter Harju on rentaabel!Seadmed valgustavad ööd,Ja Keila rahval andvad tööd.
  Enn-Tsee-Tsee Ehitus
  pole paljas õlakehitus:ta residentsid restaureeribja vanad hoovid renoveerib.Tööd ette näidata on need:tornid, saalid, fuajeed.Haaret näitab lihtne tõde:hotelliks saanud nüüd Kolm Õde.Ja korda sai ka Kreml Moskvas.Käib rahvas Ülemistel ostmas ?seegi Enn-Tsee-Tsee teene,talle kulub ära meene.
  On baarmen mures: teeks kokteili,
  mida tellis armas preili.Kuid ?ampus löödi vastu laeva,ei seda enam välja kaeva.Uusi laevu valmib palju,ei neid võta ükski kalju.Meloodia, Fantaasia,varsti käes Ekstaasia.Üks mis selge ? Enn Panton Tal´linki edu pant.
  Kes meist ei teaks juba ammu:
  et saagid astuks pikka sammu ?on vaja heita põllurammu!Ja sestap aa-ess Nitroferton väetisetootmise eks´pert:siin ammofoska, seal salpeeter,ja viljal pikkust juures meeterning õnnitlusi täis on eeter.Nüüd lõppu tuleb sedasi:külva eduväetist edasi!
  Mis firma on Skinest Projekt?
  Jätke meelde ? raudtee arhitekt!Relsid, vedurid, vagunidon firmal toonud pagunid.Raudtee pole enam paik,kus otsa lõpeb mõistus ?transiidil kõva raha maikja vedudele võistlus.
  Kell üks, muna küps,
  Kell kaks, Tele2,Kell kolm, mobiililt tolm,Kell neli, valjem heli!Kell viis, Jaaksoo siin!Kell kuus, kasum uus!Võrno saade annab töödLausa keset hilist ööd:Viis-viis-viis-null-null-null-viisInimestel une viis.Miljon tuleb, kus ta pääsebTele2 nii TOPi pääseb.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Eestis ühtki firmamüügi teenuse pakkujat rahapesus süüdi pole mõistetud. Veel
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.
On mitmeid märke, et Eesti äriühinguid kasutatakse rahvusvahelises kuritegevuses variettevõtetena, leiab rahapesu andmebüroo äriühinguteenuse pakkujate uuring.