• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Äripäev pani edetabeli esikümne laulu sisse

  Nüüd teeme juttu Arco Varast,
  Ja mitte mõnest vanast sarast.?Kinnismaakler ? tere!Mul paisunud on suureks pere.Ma tahaks õhtuks uude majja!?Majad ? need kui soojad saiad,kliendid selle peale maiad!Juhid Luitsalu ja Arakad:on teie elud varakad!
  Ehitame maja, ehitame maja,
  neid meil püsti pandudüle mitmesaja.Merko teeb, Merko jõuab,uusi meistreid tööle nõuab.Kes juhib firmat ? osavkäpp?Nüüd i-le vaja panna täpp:Annus Toomas, Toomik Tõnu,Ja rohkem tarvis pole sõnu.
  Kui algas firma ee-emm-tee,
  oli ametis veel Tõnu Tee.Nüüd hoopis uus on laulusalmja juhitoolil Valdo Kalm.Jutt on hõbe, vaikus kuld ?seda ütlust karda nagu tuld!See pole üldse kohane,sest ee-emm-tee teeb pahaseks.Nii suud me puhtaks räägimeja pidulauda päädime.
  Elektrijuhtmed üle mäe
  Viib rõõmsalt Andres Allikmäe.Ettevõte kindlal kursil,tal aktsiadki ammu börsil.Jäme juhe, pistik, kaabel ?Elekter Harju on rentaabel!Seadmed valgustavad ööd,Ja Keila rahval andvad tööd.
  Enn-Tsee-Tsee Ehitus
  pole paljas õlakehitus:ta residentsid restaureeribja vanad hoovid renoveerib.Tööd ette näidata on need:tornid, saalid, fuajeed.Haaret näitab lihtne tõde:hotelliks saanud nüüd Kolm Õde.Ja korda sai ka Kreml Moskvas.Käib rahvas Ülemistel ostmas ?seegi Enn-Tsee-Tsee teene,talle kulub ära meene.
  On baarmen mures: teeks kokteili,
  mida tellis armas preili.Kuid ?ampus löödi vastu laeva,ei seda enam välja kaeva.Uusi laevu valmib palju,ei neid võta ükski kalju.Meloodia, Fantaasia,varsti käes Ekstaasia.Üks mis selge ? Enn Panton Tal´linki edu pant.
  Kes meist ei teaks juba ammu:
  et saagid astuks pikka sammu ?on vaja heita põllurammu!Ja sestap aa-ess Nitroferton väetisetootmise eks´pert:siin ammofoska, seal salpeeter,ja viljal pikkust juures meeterning õnnitlusi täis on eeter.Nüüd lõppu tuleb sedasi:külva eduväetist edasi!
  Mis firma on Skinest Projekt?
  Jätke meelde ? raudtee arhitekt!Relsid, vedurid, vagunidon firmal toonud pagunid.Raudtee pole enam paik,kus otsa lõpeb mõistus ?transiidil kõva raha maikja vedudele võistlus.
  Kell üks, muna küps,
  Kell kaks, Tele2,Kell kolm, mobiililt tolm,Kell neli, valjem heli!Kell viis, Jaaksoo siin!Kell kuus, kasum uus!Võrno saade annab töödLausa keset hilist ööd:Viis-viis-viis-null-null-null-viisInimestel une viis.Miljon tuleb, kus ta pääsebTele2 nii TOPi pääseb.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.