Aare Kilp asub tööle valdusfirma GO Group juhina

22. detsember 2004, 16:39

Ekspankur Aare Kilp asub jaanuari alguses tööle Anti Selge, Tiit Pruuli ja Marcel Vichmanni asutatud valdusfirma GO Group juhina, teatas ettevõte.

Kilp juhtis viimased paar aastat Audentese erahariduskontserni.

GO Groupi nõukogu liikme Tiit Pruuli sõnul on Aare Kilbi ülesanne äsjaloodud valdusfirma arendamine ja grupi investeeringute efektiivne juhtimine. 'GO Groupi põhitegevusalaks on transpordi-ja turismialaste teenuste pakkumine ning seda erinevate ettevõtete näitel ka väljaspool Eestit. Aare juhtimisel kavandame tegevuse laiendamist nii teistes Balti riikides kui Loode-Venemaal', ütles Pruuli.

GO Groupi tütarfirmadeks on viimastel nädalatel toimunud struktuurimuudatuste kaudu rahvusvahelist reisijatevedu korraldav EVR Ekspress ja Balti jaama kõrvale kavandatava hotelli operaatorfirma GO Hotels. Pruuli sõnul liidetakse grupiga ka enamusosalus reisibüroos CasSandra (67 protsenti), Balti jaama kinnistut haldav RealWay, osalused bussifirmas Tarbus (51protsenti) ning mobiilsideoperaatoris Bravocom (40 protsenti).

Aare Kilbi sõnul on üheks tema eesmärgiks grupi ettevõtete vahelise koostöö parandamine. 'Soov on tekitada nende kiiresti arenevate ja sarnastes tegevusvaldkondades tegutsevate ettevõtete vaheline sünergia ning luua valdusfirma ühtsed tugistruktuurid,' sõnas Kilp.

48 protsenti valdusfirma GO Group aktsiatest kuulub Marcel Vichmannile, 34 protsenti on Tiit Pruuli kontrolli all, Anti Selgele kuulub 18 protsenti aktsiatest. Selge, Pruuli ja Vichmann on ka ettevõtte nõukogu liikmed.

Aare Kilbi sõnul soovib EVR Ekspress järgmise aasta jooksul avada Tallinn-Peterburg-Tallinn kiirrongiliini. 'Tegemist oleks päevase liiniga, mis pakub reisijatele kiiremat ühendust kahe linna vahel ja mugavamat piiriületust kui bussiliinidel. Tallinn-Moskva rongiliin on pidevalt kasvanud, tahame ka Peterburi suunal uut kvaliteeti pakkuda,' lisas Kilp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing