DHLi ja Danzase ühinemine jõudis lõpule

23. detsember 2004, 13:24

Eile jõudis lõpule logistikaettevõtete DHL International Eesti AS ja Danzas AS ühinemisprotsess. Ühinenud ettevõtte nimeks sai DHL Estonia AS.

'Meil on heameel, et juba 2003. aastal alanud sisuline ühinemisprotsess sai nüüd ka juriidiliselt teostatud, ' kommenteeris DHL Estonia tegevjuht Janne Tulvik. 'Ehkki meie kliendid ja partnerid on saanud kahe ettevõtte ühinemisest tulenenud uusi teenuselahendusi kasutada juba möödunud aastast, on nüüd nende jaoks ka vormilised protseduurid lihtsustunud - kahe juriidilise isiku asemel tuleb suhelda vaid ühega, ' lisas ta.

DHLi ja Danzase omanikfirma Deutsche Post World Net teatas kavast ühendada kõik talle kuuluvad transpordi- ja logistikaettevõtted DHLi kaubamärgi alla 2003. aastal. Tulenevalt ettevõtete ühinemisest on varem vaid kullerfirmana tuntud DHL pakkunud alates möödunud aastast laia valikut transpordi- ja logistikateenuseid.

DHL on maailma juhtiv kullerteenuste ja logistikaettevõte, mis pakub lahendusi nii kiirkullerteenuste, õhu-, mere- kui ka maanteetranspordi alal. DHLi rahvusvaheline võrgustik hõlmab üle 220 riigi ja territooriumi ning enam kui 160 000 töötajat üle kogu maailma. DHL kuulub 100protsendiliselt Deutsche Post World Net"ile

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing