Tugeva tuule ja tuisu tõttu elektrikatkestused üle Eesti

23. detsember 2004, 10:02

Täna varahommikuks oli tuisu ja tugeva tuule tõttu katkestusi pea kõikides maakondades, teatas Eesti Energia jaotusvõrk.

Eile päeval tugevnenud tuulele pidas elektrivõrk hästi vastu, kuid õhtupoolikul alanud lumetuisk tekitas häireid ja katkestusi. Üle Eesti oli kell 7.00 pingeta 826 alajaama, sealhulgas Saaremaal ja Hiiumaal kokku 183, Harjumaal 159, Raplamaal 151, Pärnumaal 140, Viljandi ümbruses 71. Mujal maakondades on katkestusi vähem, kuid olukord võib tuisu jätkumise tõttu iga hetk muutuda.

Enamus praegu elektrita kliente saab voolu tänase päeva jooksul tagasi, kuid rikete parandamine jätkub kindlasti ka lähipäevil.

Jaotusvõrk vabandab elektrikatkestusest tingitud ebamugavuste pärast. Palume klientidelt kannatust ja loodab elektrivarustuse taastada esimesel võimalusel. Riketest ja avariidest palutakse teatada telefoni lühinumbril 1343.

Järgmine info katkestuste kohta kell 11.50.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing